Skip to content

Cart

Your cart is empty

Een tastbare herinnering

Op zoek naar speciaal gemaakte zegelring of sieraad voor een bijzondere gelegenheid?

Ik help je graag met het ontwerpen van een persoonlijk sieraad voor een gelegenheid zoals een jubileum, geboorte of andere viering.

Vorige projecten

Reviews

Een prachtig geboortesieraad

" Zeer goede ervaring. Roza heeft mij geholpen met het ontwerpen en maken van een prachtig geboortesieraad voor mijn vriendin. Hier was een hoop mogelijk wat heeft geresulteerd is een prachtig sieraad. "

- Sander

Ze kan echt alles ontwerpen!

" Ik heb bij Roza voor mijzelf een ring laten ontwerpen. Ik wist van tevoren niet goed wat ik wilde maar Roza begeleidde me heel fijn door dit proces heen. Ze nam echt de tijd om te ontdekken wat ik mooi vond en daarbij kwam ze ook met een aantal voorstellen. Dit proces heb ik dan ook als zeer prettig ervaren. En alles is mogelijk bij Roza, ze kan echt alles ontwerpen! Toen ik mijn ring eenmaal thuisbezorgd kreeg zat deze in een prachtige verpakking, wat het nog meer een feestje maakte om de ring uit te pakken. De ring is van hoge kwaliteit en precies zoals ik verwacht had. Kortom: een dikke aanrader! "

- Bábète

Neemt op een fijne persoonlijke manier de tijd voor je

" Ontzettend blij met de prachtige ring die Roza voor me ontworpen heeft! Neemt op een fijne persoonlijke manier de tijd voor je en denkt op een prettige manier mee, waardoor het echt een persoonlijk sieraad is geworden, van goede kwaliteit. Zeker aan te bevelen! "

- Sophie