Skip to content

Cart

Your cart is empty

Untitled-1.jpg

VERLOVINGSRINGEN

Je bent op zoek naar een verlovingsring maar komt veel opties, termen en uiteenlopende prijzen tegen.

Hoe vind je de perfecte ring?

Als specialist in het ontwerpen van sieraden creëer ik op basis van 1 afspraak met jou de perfecte verlovingsring die past bij jouw budget.

Stel een unieke verlovingsring samen aan de hand van 5 stappen of kies een ring uit de vaste collectie en pas die aan naar wens.

HET PROCES

  • We starten met een vrijblijvend ontwerp gesprek waar we jouw wensen, smaak en budget bespreken. Aan de hand van 5 stappen stellen we een unieke verlovingsring samen.
  • Je ontvangt een 2D tekening en offerte van de ring.
  • Als je tevreden bent met het voorstel ontvang je de factuur en zal er een 3D tekening gemaakt worden van de ring.
  • Als jij akkoord bent, dan gaat de ring in productie.
    Dit duurt gemiddeld 6-8 weken.

KWALITEIT

De sieraden zijn van een goud of platinum keurmerk en verantwoordelijkheidteken voorzien.

Daarnaast werk ik samen met gerenommeerde diamantairs en edelsteen handelaren uit Antwerpen.

Alle diamanten zijn vanaf 0.30 ct. voorzien van een certificaat en hebben een uniek serienummer die je online kunt opzoeken in de database van GIA of IGI. Ze worden gezet door een ervaren diamantenzetter.

Reviews

Mijn vriendin is heel blij met de ring

" Roza weet waar ze over praat en is heel prettig in de omgang! Ik vond het leuk om van een idee naar een ontwerp en uiteindelijk de daadwerkelijke ring te gaan. Ik heb een verlovingsring gekocht en mijn vriendin is heel blij met de ring. Ze laat hem trots zien. "

- Tim

We zijn allebei erg blij met het prachtige eindresultaat!

" Het contact met Roza was erg fijn, ze heeft allerlei opties snel uitgewerkt en nam de tijd om het design helemaal naar wens aan te passen. Ze hield mij goed op de hoogte van de productie en de ring was ruim op tijd klaar. We zijn allebei erg blij met het prachtige eindresultaat! "

- Robin

Het is mijn droomring

" Roza heeft mijn verlovingsring ontworpen, en het is mijn droomring. Ze heeft mijn smaak volledig gevangen in de ring, die technisch ook prachtig in elkaar zit. Zo blij mee! "

- Malouk