Skip to content

Cart

Your cart is empty

Roza Dilan

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Retourneren

atelier Dilly heeft een retourbeleid van 14 dagen, wat betekent dat je 14 dagen na ontvangst van je product de tijd hebt om een ​​retour aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel in dezelfde staat zijn als waarin je het hebt ontvangen; ongedragen of ongebruikt in de originele verpakking. Je hebt ook het bon/bestelnummer of aankoopbewijs nodig.

Volg deze stappen om een ​​retour te starten:

  • Neem contact met op via info@atelierdilly.com of laat hieronder een bericht achter.
  • Als je retourzending wordt geaccepteerd, stuur ik je instructies over hoe en waar je je pakket naartoe moet sturen.
  • Verpak het product in een stevige verzenddoos. Wikkel het pakket in om beschadiging te voorkomen.
  • Voeg een briefje toe met uw naam en het retournummer.
  • Sluit de doos en plak hem stevig vast.
  • Verstuur het pakket via een verzendservice naar keuze. Zendingen moeten voorzien zijn van een trackingnummer. Roza Dilan/atelier Dilly kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor geretourneerde goederen totdat ze zijn ontvangen.
(!) Artikelen die naar mij worden teruggestuurd zonder eerst een retourzending aan te vragen, worden niet geaccepteerd.

Voor vragen over retouren kun je altijd contact met ons opnemen via info@atelierdilly.com.


Schade en problemen
Inspecteer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als je het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat ik het probleem kan beoordelen en eventuele fouten kan corrigeren.

Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen
Op maat gemaakte producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen) kunnen niet worden geretourneerd. Neem contact met ons op als je vragen of opmerkingen hebt over je specifieke item.

Uitwisselingen
atelier Dilly biedt geen omruiling van producten aan. De snelste manier om een ​​ander (maat)product te krijgen, is door het ongewenste product binnen de voorziene veertien (14) dagen na de retourtermijn te retourneren. Nadat je de bevestiging hebt ontvangen dat de retourzending is geaccepteerd, kun je vervolgens het vervangende product kopen via het reguliere bestelproces.

Terugbetalingen
We zullen je op de hoogte stellen zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, en laten weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Als het wordt goedgekeurd, wordt je automatisch terugbetaald via uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt.

Verdere vragen
Als je nog vragen hebt over retourzendingen, bekijk dan onze Algemene Voorwaarden of Gebruiksvoorwaarden. Neem ook gerust contact met ons op via info@atelierdilly.com.